Spuiterij

I & J Spuit en Schoon spuiterij

I & J Spuit en Schoon biedt een reeks van services aan voor spuitwerk in onze spuiterij met betrekking tot de voorbereiding van de materialen, spuitwerk en lakken gebaseerd op algemene technologieën en principes.

Om op water gebaseerd lak en verf materialen te gebruiken, gebruiken we een droogtype filter methode. Lakken gebeurd in een lak workshop met een afzuigsysteem en ventilatie.

Verfruimtes hebben filtering op meerdere niveaus dat er voor zorgt dat de lucht tot een hoog niveau wordt schoongemaakt tot 99%. Dit voorkomt het verzamelen van stof en draagt bij aan een betere kwaliteit.

In onze spuiterij kan je houtmaterialen laten spuiten, MDF, plastic, laminaat, alle metalen samen met de volledige reeks van kleuren en tonen: RAL, NCS wat betekent een paar duizend kleuren.

Als we geen kleur kunnen kiezen uit de standaard kleuren dan vinden we wel de juiste kleur dat past bij het model dat aangeleverd wordt door de klant.

We gebruiken professionele verfsoorten en beitsen van de volgende merken: ICA en MILESI, BARPIMO, Sikkens, International.

In het geval dat er een speciaal verzoek komt of als de klant dit wenst dan gebruiken we producten van andere bedrijven.

We berekenen prijzen op basis van het aantal vierkante meters over het gedeelte dat gespoten moet worden. Bij het spuiten van smalle componenten (minder dan 80 mm) wordt de prijs van de service verhoogt met ongeveer 20% vanwege de grote hoeveelheid verf die tijdens het spuiten verspilt wordt.

Een productie cyclus duurt ongeveer 5 kalender dagen ongeacht de materiaal types. De tijd van de cyclus is bepaald door de technische eisen.

Onze klanten zijn reclamebureaus, fabrikanten van keuken meubels, kleding winkels, binnenhuis architecten, individuele en industriële bedrijven. We werken ook in professionele lak werkruimtes. We hebben onze services verleend aan onder andere de volgende bedrijven: Van Gemert, WE, Media Markt, Intriplo, Metamo, Jachtschilders.

Spuiten van een machine