MDF

MDF is een plaatmateriaal en is gemaakt van gedroogde houtvezels die zijn behandeld met synthetische bindmiddelen en waarvan een plaat wordt gevormd door het onder hoge druk te persen (dichtheid 700…870 kg/m3)  en slijpen. De belangrijkste bindmiddel van vezels is lignine, dat wordt gevormd tijdens het verwarmen van het hout. Dankzij een hoge duurzaamheid van MDF worden meubelen veel beter behouden dan met spaanplaat. Dit alles leidt tot een lange levensduur en bruikbaarheid.

Deze meubelen benadrukken de interieur van uw huis of kantoor. Een goed gekozen kleur op een goede manier brengt het algemene karakter van uw inrichting naar voren. Het belangrijkste principe is om een goede aanpak te vinden voor het ontwerp.

Wat is het verschil tussen gespoten facades en normale?

Als eerste, vocht en geur dringen niet door in gespoten MDF facades. Ten tweede, deze facades zijn bestendig tegen hoge temperaturen en luchtvochtigheid en kunnen tegen de invloed van direct zonlicht. Ten derde, geverfde facades brengen extravagante ontwerp ideeën in het leven.

Er zijn verschillende manieren van spuiten: mat, zijdemat, , glans, zijdeglans, hoogglans en  metallic. Ongeacht de kleur die je kiest, MDF facades gespoten in ons bedrijf I & J Spuit en Schoon zijn altijd van een goede kwaliteit. Ze zijn veilig, duurzaam, lang levend en natuurlijk erg mooi.

spuiterij